Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında dulda sağlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, estetik baplara en şık fiyatlarla iye olmak kucakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak bapnın kolaylıkla açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına Yangın Kapısı dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve müsait fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 zümre tek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma Yangın Çıkış Kapısı mâni olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar nöbetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page